Tel: +386 1 500 14 50
Email: info@mrezaidej.si
PREDNOVOLETNO SREČANJE MREŽE IDEJPoiščimo rešitve

PREDNOVOLETNO SREČANJE MREŽE IDEJ

KONFERENCA “KLJUČ DO REŠITEV 2014″

Read More

Poiščimo rešitve

KONFERENCA “CITIZENS CREATE EUROPEAN FOREIGN POLICY”

Read More

O nas

Zgrabi priložnost, ujemi prihodnost!

Združenje Mreža idej je nevladna organizacija, katere namen je skrb za spodbujanje in promocijo podjetništva ter dialoga o ključnih razvojnih vprašanjih Slovenije in EU.

Svoje poslanstvo uresničujemo skozi organizacijo različnih dogodkov, s pomočjo katerih želimo med mladimi spodbuditi večdimenzionalno sodelovanje. Mladinska nevladna organizacija Združenje Mreža idej je zaživela z izvedbo 1. Akademije aktivnega državljanstva in podjetništva oktobra 2011 v Piranu. Danes združujemo in povezujemo mlade profesionalce in najobetavnejše študente ter predstavnike gospodarstva, diplomacije, politike in medijev.

Na naših dogodkih smo gostili čez 1.500 najobetavnejših slovenskih študentov in mladih profesionalcev ter več kot 80 uglednih domačih in tujih govorcev.

KONFERENCA “CITIZENS CREATE EUROPEAN FOREIGN POLICY”

Ljubljana, 19. oktober 2014 – Predsednik Združenja Mreža idej Gregor Cigüt se je na povabilo Slovenskega panevropskega gibanja udeležil zaključne konference v sklopu projekta “European Citizens for European Foreign Policy”

Read More
KONFERENCA “KLJUČ DO REŠITEV 2014″

Ljubljana, 23. oktober 2014 – Predstavniki Združenja Mreža idej so se na povabilo IBM Slovenija udeležili konference “Ključ do rešitev 2014″ Predsednik Združenja Mreža idej Gregor Cigüt in predstavniki združenja […]

Read More
ODPRTJE SMARTER CITIES INNOVATION CENTRA

Ljubljana, 24. september 2014 – Predstavnika Združenja Mreža idej sta se na povabilo IBM Slovenija udeležila slavnostne otvoritve IBM-ovega inovacijskega centra v Kristalni palači Predsednik Združenja Mreža idej Gregor Cigüt […]

Read More
ZDRUŽENJE MREŽA IDEJ IZVOLILO NOVO VODSTVO

Ljubljana, 16. julij 2014 – Združenje Mreža idej je na volilnem občnem zboru izvolilo novega predsednika Gregorja Cigüta in člane upravnega ter nadzornega odbora Občni zbor Združenja Mreža idej je […]

Read More
Kontakt

SPLOŠNO Za poslovna sodelovanja in informacije o naših aktivnostih se obrnite na info@mrezaidej.si. MEDIJI Za novinarske akreditacije in vprašanja se obrnite na pr@mrezaidej.si.

Read More