Moravske toplice

aqualoop

Moravske toplice so naselje, kjer vsak najde nekaj zanimivega zase. Ugoden najem apartmajev v Moravcih najdete 7 km oddaljene od središča Murske Sobote. Ležijo pa na nadmorski višini 206 m. Znane pa so predvsem po najdišču termalne vode, kjer pa se je kasneje razvilo v zdravilišče Terme 3000. Turizem pa je tukaj ena najpomembnejših panog. V bližini se nahajajo različni hoteli, apartmaji in hosteli.
v4
Najbolj priljubljena izbira pa so bungalovi in lesene hiške v Termah 3000. V kraju najdemo tudi evangeličansko cerkev v neposredni bližini pa se nahaja tudi lončarska vas. Znani so tudi dogodki kot so, balonarjenje leta 2004 in 1999. V poletnih dnevih lahko uživamo v različnih glasbenih prireditvah in vsak poletni mesec pa je dogodek hoje z baklami. V bližini se nahajajo tudi najrazličnejša igrišča, ki pritegnejo vsakega otroka.
V termah 3000 je dovolj prostora za otroke, najstnike, starše in upokojence. Starši si lahko malo odpočijejo, saj so za otroke zmeraj pripravljene različne animacije. Za otroke bodo zelo zanimivi tudi bazeni in bazeni z tobogani. Terme 3000 so edine terme, ki imajo adrenalinski tobogan oz. tobogan s prostim padom.
v1Aqualoop- prvi tobogan na svetu s polnim obratom. Tam se nahaja tudi 22meterski stolp z različnimi tobogani. Tobogani imajo tudi zvočne in vizualne efekte. Aqualoop tobogan pa doseže tudi 80km na uro. Je 4 najhitrejši tobogan na svetu. Na voljo e tudi tobogan, ki je skoraj v temi le lučke osvetljujejo vožnjo. Del term so tudi druge vodne atrakcije: divja reka z brzicami, reka z blazinami, vodne in zračne masaže, vodni tokovi, slapovi in žvrkljajoče kopeli. V posebnih bazenih pa so dovoljeni udi skoki z enega ali treh metrov.

aqualoop
Ponudbo dopolnjujejo tudi gostinstvo in dobra hrana. V termah 3000 bo poskrbljeno tudi za pijačo in jedačo, kar na kopališču, da vam nebo potrebno zapuščati kopališča. V samih Moravskih Toplicah pa se dogajajo najrazličnejše športne aktivnosti za vse starosti. Zelo znan je tudi kolesarki maraton. V samih toplicah pa lahko igrate nogomet, golf, tenis, ping pong… V termah 3000 pa bo poskrbljeno za lepoto in welness. Ponujajo nam najrazličnejše tretmaje in masaže celotnega telesa, masaže povečave prsi, masaže in nege obraza, savne, zdravilni bazeni z mrzlo vodo…
Črna termomineralna voda
terme 3000 imajo veliko izbiro najrazličnejših bazenov. Bazeni se nahajajo odznotraj in odzunaj, Terme 3000 pa lahko obiskujete v vsakem letnem času. Črna termomineralna voda je zelo zdravilna voda,ki blagodejno vpliva na našo kožo in zdravje. Primerna je tudi za bolnike z revmo in bolnike z hudimi kožnimi boleznimi.

Hotelski bazeni v Moravcih:

Vsak hotel v tem kraju ima tudi lastno kopališče. Lastna kopališča so napoljena z termomineralno vodo, ki pa zelo blagodejno in zdravilno vpliva na naše telo. Priporočena je za bolnike z revno, bolnike z kožnimi boleznimi in primerna je za rehabilitacijo in sproščanje. Namenjena je predvsem upokojencem in športnikom, i potrebujejo sprostitev mišicin sklepov. Vsekakor je pa primerna tudi za otroke in starše, njeni zdravilni učinki pa se bodo pokazali že po prvi uporabi vode. V tem kraju si pa lahko kupite tudi različne izdelke in produkte, ki vsebujejo termomineralno vodo.

Ceniki v kopališčih in hotelih v Moravskih toplicah: